Uw huis renoveren of een nieuwe woning gekocht en u wilt kozijnen vervangen of plaatsen? Dan bent u hier op het juiste adres. Kozijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er is onderscheid te maken tussen deur- en raamkozijnen. Omdat er veel verschillende soorten zijn, verschillen de prijzen ook. Wanneer u bij ons een offerte aanvraag doet, zullen wij u binnen 1 minuut de scherpst geprijsde offertes naar uw mailbox sturen. Dit zijn allen kozijnbedrijven bij u in de buurt met natuurlijk de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Kozijnen brengen het karakter dat uw woning verdient, en kunnen u energiekosten besparing opleveren. Kozijnen2000 brengt u in contact met de meeste geschikte kozijnbedrijven in de omgeving, dit zonder extra kosten. Wij vinden het belangrijk dat u het juiste bedrijf vindt met de beste service en de laagste kosten. Het is belangrijk dat u de juiste keuzes maakt, omdat kozijnen niet voor 1 jaar geplaatst worden, op lange termijn kan het de waarde van uw huis verhogen.

Onderhoudonderhoud kunststof kozijnen

Kozijnen dienen goed onderhouden te worden. Kunststof- en aluminium kozijnen vereisen weinig onderhoud, regelmatig schoon maken met een sopje is voldoende. Kunststof- en aluminium kozijnen zijn dan ook duurzaam, omdat er geen houtrot kan ontstaan. Daarnaast zorgen ze ook voor een lagere energierekening, dankzij het isolerend vermogen van kunststofkozijnen en vooral wanneer u kiest voor dubbele beglazing zal u energierekening lager zijn. Deze zijn ook het voordeligst en worden daarom nog steeds veel verkocht. Houten kozijnen daarentegen hebben per 2 jaar een verfbeurt nodig, maar hebben wel een mooie karakteristieke uitstraling waardoor ze nog steeds erg populair zijn.

Prijzen

Het formaat is niet de grootste factor. Natuurlijk betaald u voor een groot formaat altijd meer dan voor een klein formaat, maar met name het aantal draaiende gedeeltes is van groot belang. Door extra opties als een zijlicht, brievenbus in de deur of een exclusief deurbeslag zal de prijs van uw deurkozijn oplopen. Dit geldt ook voor raamkozijnen wanneer u kiest voor kwaliteits- sloten of een draai- en kiepraam zal dit de prijs opdrijven. Omdat de prijzen, door de wensen die u als klant heeft, heel verschillend kunnen zijn, is het van belang om zoveel mogelijk prijzen te vergelijken van verschillende leveranciers, waardoor u bijna verzekerd bent dat u de goedkoopste in uw buurt vindt.

Wanneer u een offerte aanvraag doet is het van belang dat u zoveel mogelijk specifieke wensen beschrijft. Zo kunnen wij u een 5-tal specifieke offertes sturen. Het voordeel is dat u zelf niet meer hoeft te zoeken naar de goedkoopste, want dit doen wij al voor u. De offertes die wij verzenden zijn geheel vrijblijvend.

[contact-form-7 id=”4674″ title=”Offerte aanvragen”]