Logo RehauRehau staat bekend om haar innovatieve en vooruitstrevende polymeer raam- en deursystemen en is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen voor de bouw. Met Rehau kunststof kozijnen beschik je over de kwaliteit en de producten waarmee je een huis of een gevel voorziet van een bepaald karakter, waarin ecologie en economie, design en comfort centraal staan en de nieuwe trends omvatten.

Op basis van jarenlange technische ervaring heeft Rehau enkele voordelen om moderne materialen te combineren met unieke en uniforme platformen, om zo het werken met deze vooruitstrevende systemen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Rehau werd in 1948 in Duitsland opgericht en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming die staat voor innovatie en creatieve systeemoplossingen. Het ontwikkelde zich eerst in verschillende westerse landen waarna een succesvolle uitbreiding door heel Europa volgde. Hierna groeide het bedrijf zelfs nog meer en opende het vestigingen in Azië, Noord-Amerika en Australië. Vandaag de dag werken er meer dan 15.000 werknemers voor Rehau wereldwijd.

Zie onderstaande toonaangevende Rehau kunststof kozijnen, raam- en deursystemen:

Rehau Geneo          Rehau Geneo MD          Rehau Geneo HS

Rehau Brillant          Rehau Character Design

[contact-form-7 id=”4674″ title=”Offerte aanvragen”]