Rehau Character DesignHet Rehau Character Design 70 is speciaal ontwikkeld voor de eisen van de Nederlandse markt. Opvallend is de raamdiepte van 115 mm in combinatie met een vleugeldiepte van 70 mm. Het raamprofielsysteem biedt door haar robuuste staalversterking  de mogelijkheid om grote en toch stabiele raamelementen te produceren.

Kenmerken
Er kan gekozen worden voor speciale wisselprofielen, waardoor in één en het hetzelfde element naar binnen én naar buiten draaiende raamvleugels gecombineerd kunnen worden. Ook maakt het speciale kalfprofiel het mogelijk om visueel een schuifraam na te bootsen. De schuine sponning maakt het systeem onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft het profiel een High Definition Finishing-oppervlak (HDF): hoogwaardig, duurzaam, uitermate glad en dus mogelijk te onderhouden. Ook is het materiaal recyclebaar, wat de profielen milieuvriendelijk maakt.

Design
U kunt kiezen uit zeer slanke of de meer zwaardere kozijnprofileringen. De ramen en deuren kunnen met dit systeem zowel naar binnen- als naar buiten draaien. De basisprofielen zijn in het wit en gebroken wit te bestellen. Daarnaast is er een uitgebreid kleurprogramma met behulp van renolitfolie. Dit maakt dat de profielen ideaal zijn voor een gevelrenovatie die past bij de stijl van het pand.

Eigenschappen Rehau Character Design

  • Bouwdiepte: 115 mm / Aanslagdichting
  • Aantal kamers: 4
  • Isolatiewaarde: Uf tot 1,3 W/m²K
  • Inbraakwerendheid: SKG certificering klasse 2
  • KOMO certificering op profielen en constructies
[contact-form-7 id=”4674″ title=”Offerte aanvragen”]