Rehau Geneo MDDe meest geavanceerde versie van Rehau Geneo is de Geneo MD, die daarnaast het certificaat passiefhuis heeft. Door verschillende toepassingen van speciale thermomodules en een middendichting heeft de Geneo MD het certificaat ontvangen: raamoplossing voor passiefhuizen. Daarnaast voldoet deze raamoplossing aan zeer strenge warmte-isolatie eisen. Tenslotte zijn er vrijwel nooit staalversterkingen nodig, omdat het een in de massa versterkt raamsysteem is. 

Kenmerken
De Geneo MD is uitermate stabiel dankzij de hightech grondstof die in de Geneo-raamoplossingen gebruikt wordt: RAU-FIPRO. Het heeft daarnaast een verbeterde profielconstructie en het geïntegreerde verstevigingssyteem IVS. Door het gewichtsvoordeel (vaak 40% lichter dan klassieke systemen) is het raamprofielsysteem gemakkelijk te hanteren en te plaatsen. De Rehau Geneo MD eeft een grote sponningsdiepte van 66 millimeter voor het plaatsen van driedubbele beglazing. Ten slotte is de energie-efficiëntie tot in de perfectie uitgewerkt: met de Geneo MD is je gebouwsmantel optimaal geïsoleerd.

Design
De Rehau Geneo MD is voorzien van een elegant ontwerp, door de afschuiningen en buitenstralen van 5 millimeter. Door de speciale vormen zijn er onbegrensde architecturale mogelijkheden: schuine, driehoekige of ronde ramen zijn allemaal mogelijk. Daarnaast is het ook nog mogelijk verschillende kleuren te kiezen. De lichtgrijze dichtingen op witte profielen en zwarte dichtingen op gekleurde profielen plaatsen mooie accenten.

Eigenschappen

  • De Rehau Geneo MD heeft een dikte van 86 millimeter en is voorzien van een middendichting;
  • Voorzien van 6 kamers;
  • Warmte-isolatie: Uf tot 0,79 W/m²K;
  • Grondstof: RAU-FIPRO, rondom geco-extrudeerde buitenlaag van hoogwaardig RAU-PVC voor de beste oppervlaktekwaliteit;
  • Geluidsisolatieklasse 5 zonder staalversterking, Rw,P = 47 dB, met beglazing Rw = 50 dB
  • Inbraakbestendig tot weerstandsklasse 2, met staalversterkingen tot klasse 3.
  • Luchtdoorlaatbaarheid: 4 (DIN EN 12207)
  • Slagregendichtheid: 9A (DIN EN 12208)
[contact-form-7 id=”4674″ title=”Offerte aanvragen”]