Rehau GeneoDe Rehau Geneo: het in de massa gewapende raamprofiel dat bestaat uit het hightech materiaal RAU-FIPRO. Dit raamprofielsysteem is op energetisch vlak het beste dat momenteel beschikbaar is met een bouwdiepte van 86 mm. Het compositiemateriaal RAU-FIPRO maakt dit profiel zo sterk dat de normaal noodzakelijke staalwapening in 9 van 10 keer overbodig wordt. Rehau Geneo scoort daarom erg hoog voor warmte-isolatie, doordat de door staal veroorzaakte koudebruggen overbodig zijn geworden. 

Kenmerken
Dit raamsysteem combineert de beste eigenschappen voor design en comfort, zonder toegeving van warmte-isolatie. Dit maakt Rehau Geneo ideaal geschikt voor bijvoorbeeld laagenergiegebouwen. Daarnaast heeft dit systeem een uitstekende stabiliteit dankzij RAU-FIPRO, een verbeterde profielconstructie en het geïntegreerde verstevigingssysteem (IVS). Het systeem heeft een aanzichtsbreedte van 115 mm voor optimale lichtinval. Ook is dit raamprofiel makkelijk te hanteren en te plaatsen dankzij een gewichtsvoordeel van 40% vergeleken met klassieke profielsystemen. Er is een grote sponningdiepte van 66 mm voor het plaatsen van driedubbele beglazing. De nieuwe dichtingsgeometrie zorgt voor een lagere sluitdruk, waardoor dit systeem makkelijk te openen en sluiten is. Daarnaast biedt dit systeem energie-efficiëntie tot in de perfectie – met de Geneo-familie (ramen, voordeuren en hefschuifpuien) is uw gebouwmantel optimaal geïsoleerd.

Design
Er zijn talloze ontwerpmogelijkheden met dit raamprofielsysteem, of u nou kiest voor ronde, gebogen of driehoekige ramen. Daarnaast kunt u kiezen uit talloze decoratiemogelijkheden, zoals in de massa gekleurd, bekleding met houtmotief en/of glad en gelakt. Ook heeft dit profiel een elegante aanblik door haar afschuining van 20 graden en de buitenstralen van 5 mm.

Eigenschappen van Rehau Geneo

  • Dikte: 86 mm / Middendichting
  • Aantal kamers: 6 kamers
  • Warmte-isolatie: Uf tot 0,86 W/m²K
  • Materiaal: RAU-FIPRO composietmateriaal, rondom geco-extrudeerde buitenlaag in RAU-PVC voor de beste oppervlaktekwaliteit
  • Geluidsisolatie: tot geluidsisolatieklasse 5 zonder staalwapening, Rw,P = 47 dB, met beglazing Rw = 50 dB
  • Inbraakbeveiliging: tot weerstandsklasse 3, zonder staal tot weerstandsklasse 2
  • Luchtdoorlaatbaarheid: 4 (EN 12207)
  • Slagregendichtheid: 9A (EN 12208)
  • Windbestendigheid
[contact-form-7 id=”4674″ title=”Offerte aanvragen”]